2021-04-02, dag 2. Malingarna

Dag två ville vi flytta, men vi visste inte riktigt vart, så vi åkte runt lite planlöst. Vi ville inte fiska, det var alldeles för kallt och blött, så vi valde bort fiskeplatser. När vi tröttnade på att inte veta vart vi skulle, hamnade vi vid Malingarna, ca 3 mil norr om Ludvika. Vi har varit där förr. Det är fint, men vi har sett det förut, så egentligen ville vi se något nytt, men eftersom skogsvägarna var så blöta och mjuka ville vi inte åka och leta hur som helst.

Vid Malingarna står man bra. Det får plats ett tiotal ekipage om alla ställer sig smart och inte breder ut sig.

GPS: 60.355118, 14.844592

Pris: 0 kr

Service: dass och soptunnor

Vädret var inte det bästa, så vi höll oss vid bilen. Där var det åtminstone varmt. Det finns en stor gräsplan att stå på, men den var för mjuk för att vi skulle våga köra ut på den. Längre in finns en vändplan/rondell där man får plats att stå längs med kanterna utan att hindra någon från att komma förbi.

Det är fin skog runt platsen. Här finns också fina sjöar som det går bra att fiska eller bada i.

Det finns en fin koja och en eldstad. Den brukar se bra ut, men den här gången var den trasig. Ved tar man med sig själv.

Precis framför eldstaden finns gungor. Varma sommarkvällar brukar det kunna bli grillning för de vuxna och gungning för de lite yngre.

Olivia gjorde det hon är bäst på nu för tiden. När hon kände hur vädret var gick hon inte i närheten av dörren mer. Är man snart 17 år och van resenär är det helt ok att sova bort en dag.

Om Helen

Kvinna, född 1970. Har både sambo, barn och katt. Tycker om att fota och att kuska runt i husbilen. Drömmer om att vinna alla de där miljonerna så att jag kan sluta jobba och bara resa runt på heltid. Tycker om djur, natur och lugn och ro, och är nästintill folkskygg ibland. Jag tycker också om att fiska, lyssna på musik (mest punk, rock, irländsk och annat röj) och att läsa.
Detta inlägg publicerades i Fricamping och märktes , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till 2021-04-02, dag 2. Malingarna

  1. Helene Pettersson skriver:

    Oj, nu var ni ute tidigt. men visst är det härligt när man är ute i husbil./Helene Ludvika

    • Helen skriver:

      Vi är ute året runt, det gäller bara att hitta en plats som är plogad. Om man inte vill skotta sig en plats för hand förstås 😃

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s