Resa i Europa

Den här delen är under uppbyggnad. Den fylls på vartefter vi hamnar i nya länder.

Här skriver jag om hur jag har upplevt våra resor utanför Sveriges gränser. Första gången var jag väldigt nervös, och tänkte ”hur ska det här gå? Inte vet jag hur man gör utomlands, heller.” Lelle, som är den lugna av oss, försäkrade mig om att det skulle gå så bra så, och det har det faktiskt gjort. Lite problem har vi haft, men det mesta löser sig längs med vägen. Man måste ju våga prova nya saker.

Gällande trafikregler i olika länder har jag haft stor nytta av Motormännens hemsida, och av olika länders turistinformation.

Campingkataloger, ställplatsböcker och kartböcker är bra att ha, här kan du läsa vilka jag har provat och vad jag tycker om dem: Kataloger och böcker.

Kom ihåg att det som står på de här sidorna är hur vi har upplevt det, och hur det har fungerat för oss. Om någon vill ha exakta, hundra procent trafikregler, så är mitt råd att kontakta respektive lands turistinformation. Regler ändras, så det är inte helt säkert att det som har fungerat för oss, fungerar nästa år.

Att resa i:
Andorra
Belgien
Danmark
Frankrike
Holland
Italien
Luxemburg
Norge
Portugal
Spanien
Tyskland
Österrike

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s