2020-07-25, dag 17. Fricamping vid Aspen.

Vi åkte hem till Västmanland en vända, för att klippa gräs, hämta räkningar, hälsa på nya barnbarnet och prata med grannarna. Vi hann även med att plocka en del hallon och att ta en dusch i hemmaduschen.

Vi kom inte iväg igen förrän efter kl 16.00, och vi ville inte åka så himla långt, så jag började leta efter lämplig plats i appen Park4night.

Vi hittade en plats i närheten av Julita. Platsen ligger vid sjön Aspen, och det är inte långt från väg 56. Platsen ligger mellan Kungsör och Katrineholm. Från stora vägen till parkeringen var det ca 1 kilometer på väldigt smal grusväg. Det fanns ett par platser där det gick att möta personbilar, men husbil eller husvagn skulle ha blivit svårt att möta.

GPS: 59.143686, 16.125701

Faciliteter: soptunna och toa

Pris: gratis

Parkeringen var ganska stor och plan. Det är en kombinerad rastplats och parkering för badgäster. Det finns inga skyltar om campingförbud ännu åtminstone. När vi kom var det ett par personbilar med badgäster där. Det kom en husbil till efter oss.

Sent på kvällen kom en gammal minibuss fullpackad med bärplockare. De stannade för att kasta en massa sopor, använda toa och tvätta sig i sjön, sedan åkte de igen.

Bredvid parkeringen finns en stor gräsmatta med bänkar och bord, precis i anslutning till badplatsen.

Badet var inte stort, men det var väldigt fint och mysigt där nere vid vattnet. Det fanns en bra brygga också.

 

Om Helen

Kvinna, född 1970. Har både sambo, barn och katt. Tycker om att fota och att kuska runt i husbilen. Drömmer om att vinna alla de där miljonerna så att jag kan sluta jobba och bara resa runt på heltid. Tycker om djur, natur och lugn och ro, och är nästintill folkskygg ibland. Jag tycker också om att fiska, lyssna på musik (mest punk, rock, irländsk och annat röj) och att läsa.
Detta inlägg publicerades i Betraktelser och märktes , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till 2020-07-25, dag 17. Fricamping vid Aspen.

  1. Pingback: Semester 2020 | Helens resor

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s