2019-08-06, dag 26. Kalmar Camping Rafshagsudden.

Regn, regn och regn.

På morgonen när vi vaknade regnade det igen. Vi bestämde oss för att åka hemåt, med ett stopp på vägen för att övernatta. Riktigt vart visste vi inte, men vi visste att vi skulle åka över Öresundsbron, så vi började med det. När vi kom in i Sverige tilltog regnet. Vi och många andra trängde ihop oss på olika parkeringsfickor längs vägen när det var som värst.

Framåt kvällen blev vädret bättre. Vi hamnade på Kalmar Camping Rafshagsudden. Vi har varit där förut, och vi kommer antagligen att komma tillbaka, främst av två anledningar:
1. Det är en himla trevlig campingvärd.
2. Det finns träd på campingen.

GPS: N 56°45’25.41” E 16°22’47.94”

Vi fick en väldigt stor hörntomt den här gången. Det var lite trixigt att ta sig in på den, för det fanns en liten upphöjd del på tomten, men det funkade. Hela ytan från bilen till längst fram i bild var vår tomt. Att vi dessutom hade utsikt över vattnet var ett extra plus.

Jag gillar sådana här campingar, där det finns gott om träd. Det blir både mysigt och lite mer privat, känns det som.

Här finns dessutom bra och fräscha servicehus, en liten butik, en fin badplats och stora ytor att röra sig på.

På campingen är det en salig blandning av husbilar, husvagnar och tält.

Jag tycker om den här campingen, men det känns ändå lite vemodigt att komma dit. Varje gång vi har varit där har det varit sista stoppet på väg hem, när semestern börjar ta slut. Det här är alltså sista bilden från semestern 2019.

Om Helen

Kvinna, född 1970. Har både sambo, barn och katt. Tycker om att fota och att kuska runt i husbilen. Drömmer om att vinna alla de där miljonerna så att jag kan sluta jobba och bara resa runt på heltid. Tycker om djur, natur och lugn och ro, och är nästintill folkskygg ibland. Jag tycker också om att fiska, lyssna på musik (mest punk, rock, irländsk och annat röj) och att läsa.
Detta inlägg publicerades i Betraktelser och märktes , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s