2019-07-30, dag 19. Camperpark Zeeland.

Städ- och tvättdag! Tråkigt men väldigt nödvändigt. Vädret var perfekt för tvätt, det var sol och väldigt blåsigt.

Vi hade en alldeles lagom stor trädgård att hänga tvätt i. Markisen var för liten, så vi fick använda några av träden också.

Om någon funderar på skylten vid infarten till vår plats, så kan jag rapportera att vi faktiskt körde mot enkelriktat för att parkera. Med ställplatsvärdens tillåtelse till och med. När vi skulle därifrån behövde vi bara vrida ratten fullt åt vänster så kom vi ut på tömningsstationens platta.

Förmiddagen spenderade vi vid bilen, när vi inte gick den korta sträckan till tvättmaskinen i servicehuset. Det är en sådan maskin som har tvättmedel i sig, och doserar själv, och det gillar inte jag. Vissa tvättmedel kliar på mig. Kläderna blev rena och det var huvudsaken.

Efter dagens arbete gick vi ett par hundra meter till stranden. Där finns ett vattensportcenter, och massor av människor. De surfar, åker vattenskidor, leker och håller på.

Det finns inte mycket att göra för små barn, men lite äldre ungar verkade ha väldigt roligt.

Om man håller på med vattensport, eller vill bada och sola, så har man kommit till rätt plats om man är på Camperpark Zeeland. Det finns inte mycket annat inom gångavstånd, så man får se till att handla sådant som man behöver innan man åker dit.

Nere vid stranden finns ett par serveringar med enklare mat. Kycklingvingarna som vi beställde var slut, så vi beställde korv istället, och det var också ok. De har väldigt goda korvar där, och kall öl, som man har gjort sig förtjänt av när man har tvättat.

Om Helen

Kvinna, född 1970. Har både sambo, barn och katt. Tycker om att fota och att kuska runt i husbilen. Drömmer om att vinna alla de där miljonerna så att jag kan sluta jobba och bara resa runt på heltid. Tycker om djur, natur och lugn och ro, och är nästintill folkskygg ibland. Jag tycker också om att fiska, lyssna på musik (mest punk, rock, irländsk och annat röj) och att läsa.
Detta inlägg publicerades i Ställplatser och märktes , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s