2019-04-21. Knaus Campingpark Wingst.

Vi åkte vidare in i Tyskland, och tittade först på ställplatsen i Stade. Där var det fullt av påskfirare, trots att vi kom fram ganska tidigt. Det fanns extra platser på en parkering i närheten, men det såg inte så trevligt ut, så vi åkte vidare.

Till slut hamnade vi på Knaus Campingpark Wingst. Det är en medelstor camping, med mycket ordning och reda. Man checkar in och får sällskap av någon ur personalen som följer med och visar vart man har sin plats. De är trevliga och pratar bra engelska i receptionen.

GPS: 53.752603, 9.083444

Pris: 39.30 € för två vuxna. Då betalar man 3.50 € extra för husdjur.

Välorganiserad tysk camping. Här finns det skyltar till allt.

Platserna är ok. Det finns både väldigt små och lite större platser. Vi fick en av de större eftersom vi har 9 meter bil.

Det är grönt och lummigt. Det är träd och häckar i mängder på den här campingen.

Nu fick vi se gröna björkar för första gången det här året. I Tyskland var det riktig vår.

På campingen finns det en sjö, säger de. Jag kallar den för vattenpöl modell större. I den går det både att fiska och bada, men den ser inte så inbjudande ut tycker jag.

Det finns även en kryddträdgård att titta på.

Vi ville inte bada, vi ville inte fiska, så vi gick till restaurangen som finns i anslutning till campingen istället. Där finns det bra öl och bra mat, till vettiga priser.

Jag beställde schnitzel och Lelle beställde någon form av fisktallrik med lax tillagad på olika vis. Mat och fyra stora flaskor öl kostade totalt 32 €. De har väldigt bra mat i den här restaurangen, och väldigt bra service.

Om Helen

Kvinna, född 1970. Har både sambo, barn och katt. Tycker om att fota och att kuska runt i husbilen. Drömmer om att vinna alla de där miljonerna så att jag kan sluta jobba och bara resa runt på heltid. Tycker om djur, natur och lugn och ro, och är nästintill folkskygg ibland. Jag tycker också om att fiska, lyssna på musik (mest punk, rock, irländsk och annat röj) och att läsa.
Detta inlägg publicerades i Betraktelser och märktes , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s