2019-04-19, dag 1. Bengt i Örkelljunga ställplats.

Påsksemester! Vi hade lite lösa planer på att se antingen tulpaner i Holland eller att se Rotterdam, så vi siktade på det.

Vi hade strålande sol och 22 grader. Första stoppet på resan fick bli på ställplatsen vid Bengt i Örkelljunga. Då hade vi kört ett antal mil från Västmanland.

Bilden ovanför är från ställplatsen, men den är inte tagen vid samma tillfälle. Jag missade tydligen att ta foton den här dagen.

Här finns det man behöver. Det finns toa- och vattentömning, vattenpåfyllning och soptunnor. El finns i mån av plats.

GPS: N 56°17’09” E 13°20’26”

Pris: 50 kr utan el, 100 kr med el. Kan betalas med swish.

Vi testade restaurangen som ligger strax bredvid ställplatsen, Old Mikes Dinner. Det var väldigt bra service, och väldigt bra mat, men något var galet. Trots att det var väldigt lite folk där fick vi vänta i över 40 minuter på varsin hamburgare. Andra gäster väntade också väldigt länge, och började fråga efter sin mat. Det blev även en hel del fel på beställningarna, men vi fick rätt. Vi hade kanske tur. Vi hann få i oss ett par öl var medan vi väntade.

Vi var glada över att vara på resande fot igen, det var varmare än vanligt för årstiden, vi var mätta och belåtna på kvällen, och allt kändes bara sådär allmänt bra.

Om Helen

Kvinna, född 1970. Har både sambo, barn och katt. Tycker om att fota och att kuska runt i husbilen. Drömmer om att vinna alla de där miljonerna så att jag kan sluta jobba och bara resa runt på heltid. Tycker om djur, natur och lugn och ro, och är nästintill folkskygg ibland. Jag tycker också om att fiska, lyssna på musik (mest punk, rock, irländsk och annat röj) och att läsa.
Detta inlägg publicerades i Betraktelser och märktes , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s