2018-04-06, dag 9. Kapten Billes ställplats.

Göta Kanal, dit ville vi åka. Inte för att se på båtar, eftersom det fortfarande var is på vattnet, utan mer som en kul grej. Det brukar vara svårt att få plats på sommaren, tänkte vi, så därför passade vi på i April.

Vi hamnade på Kapten Billes ställplats. Det var en chansning, för det stod på internet att den var stängd, men det visade sig att det var öppet. Ibland har man tur.

GPS: N 58°30’29” E 15°58’42”

Pris 185 kr utan el

Det finns elplatser som är lite dyrare, och platser utan el. Alla platserna är bra uppmärkta. Toatömning finns tyvärr inte, men det finns toalett och dusch i vandrarhemmet precis bredvid.

Man står väldigt fint precis vid kanalen. Platserna är plana och har hårt grus. Perfekt om man inte vill riskera att köra fast tidigt på våren.

Vi var och åt i restaurangen precis bredvid. Den ägs också av Kapten Bille. Det var väldigt bra mat och väldigt bra service. Det här är ett ställe som vi kommer att besöka fler gånger.

Om Helen

Kvinna, född 1970. Har både sambo, barn och katt. Tycker om att fota och att kuska runt i husbilen. Drömmer om att vinna alla de där miljonerna så att jag kan sluta jobba och bara resa runt på heltid. Tycker om djur, natur och lugn och ro, och är nästintill folkskygg ibland. Jag tycker också om att fiska, lyssna på musik (mest punk, rock, irländsk och annat röj) och att läsa.
Detta inlägg publicerades i Betraktelser och märktes , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s