2018-04-05, dag 8. Ställplats Kåseberga.

Det regnade hela dagen, så vi åkte hela vägen från södra Danmark, över Öresundsbron, och till Skåne och ställplatsen i Kåseberga.

GPS: N 55°23’20” E 14°03’46”

Pris: 120 kr

Vi var väldigt ensamma på den stora gräsplanen. Det finns inga uppmärkta platser. Man betalar 120 kr, antingen kontant eller via swish. Det var inte öppet någonstans, så det fanns ingen tillgång till toa. Jag antar att det är annorlunda på sommaren.

Platsen är så stor, så det borde gå att få plats även på sommaren.

Vi gick ner till restaurangerna och rökeriet. Det tog ca 10 minuter att gå. Enligt internet skulle åtminstone en restaurang vara öppen, men det stämde inte. Som tur är har vi ett reservförråd med mat i bilen.

Vi var i Kåseberga en sommar för många år sedan, och då var det väldigt mycket folk. I April var platsen helt öde. Inte ens när vi gick genom byn såg vi några människor.

Om Helen

Kvinna, född 1970. Har både sambo, barn och katt. Tycker om att fota och att kuska runt i husbilen. Drömmer om att vinna alla de där miljonerna så att jag kan sluta jobba och bara resa runt på heltid. Tycker om djur, natur och lugn och ro, och är nästintill folkskygg ibland. Jag tycker också om att fiska, lyssna på musik (mest punk, rock, irländsk och annat röj) och att läsa.
Detta inlägg publicerades i Betraktelser och märktes , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s