2017-08-10. Bilåkning och Uge Lystfiskeri og Camping.

Det här blev en lång bilåkardag för att komma ikapp. Vi åkte klockan 9 på morgonen, och var framme vid gränshandeln i Scandinavian Park strax före kl 15.00. Det tog tid att handla, för det var många som ville ha saker när vi ändå var där. Vissa saker fanns på lagret och inte i butiken, och det tog tid innan någon hade tid att plocka fram det.

Vi åkte direkt till Danmark och Uge Lystfiskeri og Camping. Vi har varit där förut, så det gick smidigt att checka in oss. Vi fick plats på en stor gräsmatta där vi var alldeles själva. Säsongarna i husvagnarna som stod där var inte på plats. Både vi och katten satt och slappade i lugn och ro resten av kvällen. Mer än så hände det inte idag.

GPS: 54.961888, 9.294239

Om Helen

Kvinna, född 1970. Har både sambo, barn och katt. Tycker om att fota och att kuska runt i husbilen. Drömmer om att vinna alla de där miljonerna så att jag kan sluta jobba och bara resa runt på heltid. Tycker om djur, natur och lugn och ro, och är nästintill folkskygg ibland. Jag tycker också om att fiska, lyssna på musik (mest punk, rock, irländsk och annat röj) och att läsa.
Detta inlägg publicerades i Betraktelser och märktes , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s