2017-07-30. Camping de Courtille.

Vi åkte vidare norrut, och slog till på en camping som låg åt rätt håll; Camping de Courtille. När vi kom fram visade det sig att vi kände igen oss, vi hade tydligen varit där förut. Det gjorde allt enklare i receptionen, vi visste ju hur det såg ut inne på området, så vi behövde ingen förklaring på det.

GPS: N 46°9’45” E 1°51’31”

Pris: 17.16 €, två vuxna utan el.

Campingen finns med i ACSI.

Inne på campingen finns 6-7 rondeller med gräs i mitten. Det är 12 platser i varje rondell. Platserna är uppmärkta med tydliga nummer. Man åker in och tar en plats som är ledig. Många platser lutar, så det är bra att åka in i flera rondeller innan man bestämmer sig. Det finns mycket träd och buskar.

Vi fick en bra plats precis nedanför servicehuset. Vi hade en liten stig som ledde från platsen direkt till servicehuset uppför en liten backe.

Det är bra svängrum tack vare rondellerna. Det blir inte mycket trafik nära platserna, eftersom man har sitt eget lilla område.

Runt omkring på campingen finns flera platser där man kan ta färskvatten, men man får gå med vattenkanna. Parkerar man och fyller vatten med slang blockerar man vägen för alla andra.

Det är långt att gå in till stan. Runt campingen finns stora majsfält. Det finns även en sjö med badstrand.

Vi passade på att tvätta handtvätt i brist på annan sysselsättning. Vid servicehuset finns stora hoar som är anpassade för just handtvätt.

Lelle passade på att fixa med extraljusen på bilen, de hade skakat loss lite. Han bytte en trasig glödlampa också. Det här blev en underhållsdag, kan man säga.

Olivia tyckte om elstolpen med platsnummer på den här campingen. Den var en väldigt bra utsiktsplats.

Underlaget på campingen är gräs, men är man katt går det bra att välja en jordhög att ligga i också.

Om Helen

Kvinna, född 1970. Har både sambo, barn och katt. Tycker om att fota och att kuska runt i husbilen. Drömmer om att vinna alla de där miljonerna så att jag kan sluta jobba och bara resa runt på heltid. Tycker om djur, natur och lugn och ro, och är nästintill folkskygg ibland. Jag tycker också om att fiska, lyssna på musik (mest punk, rock, irländsk och annat röj) och att läsa.
Detta inlägg publicerades i Betraktelser och märktes , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s