2017-04-14, påsksemester dag 8. Sverige och ställplats i Nogersund.

Detta var dagen då vi körde över Öresundsbron och in i Sverige igen. Det var många poliser och tullare vid gränsen. De stoppade en del bilar, men ingen i bizz-filen. Inte vad vi såg i alla fall.

Vi stannade och åt lunch på E22 Rasten i Fjälkinge, mellan Kristianstad och Sölvesborg. Vi har stannat där förut, så vi vet att de har helt ok mat och stor parkering. Perfekt.

Vi åkte till en ställplats i Nogersund, i närheten av Sölvesborg. Det var dåligt med skyltar, men med hjälp av GPS hittade vi dit.

GPS: 56°00’13”N 14°44’17”E

Pris/natt: 160 kr, inklusive allt, även el om det finns lediga stolpar.

Platsen är stor, det får plats 50 bilar om alla ställer sig som de ska. Platserna var ganska bra uppmärkta. Man betalar i en automat på platsen.

Det finns både toa, dusch, gråvattentömning, toatömning och färskvatten.

Man står på gräs, antingen med utsikt ut mot havet eller mot den lilla hamnen och byn. Det finns inte så mycket att göra där, förutom att njuta av utsikten. När vi var där var det en hel del folk där på kvällen, trots att det var tidigt på säsongen. Det var en fin plats att stå på.

Om Helen

Kvinna, född 1970. Har både sambo, barn och katt. Tycker om att fota och att kuska runt i husbilen. Drömmer om att vinna alla de där miljonerna så att jag kan sluta jobba och bara resa runt på heltid. Tycker om djur, natur och lugn och ro, och är nästintill folkskygg ibland. Jag tycker också om att fiska, lyssna på musik (mest punk, rock, irländsk och annat röj) och att läsa.
Detta inlägg publicerades i Camping, Mat, Ställplatser och märktes , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s