2017-04-07, påsksemester dag 1, ställplats Hyltena.

Äntligen ledigt och på resande fot igen. Underbart! Vi jobbade eftermiddag, men kom iväg i skaplig tid ändå. Vi tog lite ledigt.

Vi for iväg mot solnedgången. När klockan var ca 21.20 hade vi passerat Jönköping på E4 söderut, och då bestämde vi oss för att övernatta på en ställplats i Hyltena. Platsen har nummer 108 i den fristående campingkatalogen som tidningen Husvagn och Camping ger ut.

GPS: 57°40’01”N 14°10’47”E

Det finns 12 platser, med el, på en grusplan. Platsen är inte direkt trevlig och mysig, men den duger att övernatta på. Man står väldigt nära E4, bakom ett område där långtradare övernattar. Husbilsplatserna är inte inhägnade, men det finns några övervakningskameror.

Priset är 99 kr inklusive el. Man betalar i en CircleK-mack precis bredvid parkeringen. Vi hittade ingen toa- eller vattentömning. Kommer vi att åka tillbaka? Ja, antagligen. Platsen duger att stanna på om man kommer hemifrån sent, och bara vill sova en natt.

Om Helen

Kvinna, född 1970. Har både sambo, barn och katt. Tycker om att fota och att kuska runt i husbilen. Drömmer om att vinna alla de där miljonerna så att jag kan sluta jobba och bara resa runt på heltid. Tycker om djur, natur och lugn och ro, och är nästintill folkskygg ibland. Jag tycker också om att fiska, lyssna på musik (mest punk, rock, irländsk och annat röj) och att läsa.
Detta inlägg publicerades i Betraktelser. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s