Djurlången

Fricamping när den är som bäst kanske. Att åka ut på vintern är väldigt annorlunda än på sommaren. Man är mer beroende av att sakerna fungerar, batterierna bör vara fräscha, gasoltuberna fulla och telefonen behöver ha täckning utifall man behöver ha hjälp.

Den här turen till Djurlången, mellan Kopparberg och Malingsbo, var speciell. Jag kom hem efter drygt 30 dagar i Peru natten mellan torsdagen och fredagen, sov några timmar medan Lelle packade husbilen, och sedan åkte vi. Från 40 graders värme och fuktig och dammig luft i Lima, till 10 – 15 minusgrader. Snacka om omställning. Det gjorde gott för både kropp och själ att återhämta sig i lugn och ro från alla intryck och från den 18 timmar långa flygresan.

På den här platsen plogar man en lite bredare del av vägen som man kan parkera på när det är snö. Det får plats ca 2 bilar. På sommaren finns det en lite större gräsplan att stå på. Det finns utedass och soptunnor, en fin badstrand och roddbåtar som man kan hyra om man vill fiska. Om man vill parkera här när det är marknad i Kopparberg måste man komma tidigt på dagen, annars är det fullt.

Om Helen

Kvinna, född 1970. Har både sambo, barn och katt. Tycker om att fota och att kuska runt i husbilen. Drömmer om att vinna alla de där miljonerna så att jag kan sluta jobba och bara resa runt på heltid. Tycker om djur, natur och lugn och ro, och är nästintill folkskygg ibland. Jag tycker också om att fiska, lyssna på musik (mest punk, rock, irländsk och annat röj) och att läsa.
Detta inlägg publicerades i Fricamping och märktes , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s