Framtiden?

Nu när det är höst har jag börjat fundera på nästa års resmål. Man behöver ju ha något att se fram emot när det börjar bli mörkt och kallt.

En fundering är att åka upp till vintermarknaden i Jokkmokk.

Sommarsemestern då? Jag har flera idéer. Antingen kan vi åka och utforska Storbritannien. Skottland och Wales skulle vara kul att se. Eller så kanske vi väljer Spanien och Portugal. Eller Frankrike. Eller Grekland. Jag vet helt enkelt inte.

Tips och idéer mottages tacksamt.

Om Helen

Kvinna, född 1970. Har både sambo, barn och katt. Tycker om att fota och att kuska runt i husbilen. Drömmer om att vinna alla de där miljonerna så att jag kan sluta jobba och bara resa runt på heltid. Tycker om djur, natur och lugn och ro, och är nästintill folkskygg ibland. Jag tycker också om att fiska, lyssna på musik (mest punk, rock, irländsk och annat röj) och att läsa.
Detta inlägg publicerades i Betraktelser. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Framtiden?

  1. Roger skriver:

    Har suttit å läst hela underbara reseberättelsen från början. Mycket skratt ( Husbilsbyte samma hände oss nolia pite vi skulle ju bara kolla ) måste komma tillbaka på denna sida fler gånger,har fått mycket bra tips. Tack än en gång.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s