Hemma efter en månad i Europa

Hemma igen, sedan igår, och rastlösheten börjar redan smyga sig på. Jag vill åka mera!

Den här resan tog oss ner genom Sverige, över Öresundsbron till Danmark, ner till Tyskland där vi bland annat såg koncentrationslägret i Bergen-Belsen (vilket var hemskt, jag har inte hunnit smälta det helt ännu), Donau, Rhen och Mosel, världens största gökur (varför inte?) och mycket annat. Vi hann med en tur över Großglockner Hochalpenstraße i Österike, och Venedig i Italien också. På hemvägen stannade vi några dagar i Holland.

Vilken resa det har varit. Vi har sett mycket och varit med om mycket, några tråkiga saker, men det mesta har varit väldigt bra.

Jag kommer att använda mig av min handskrivna resedagbok och uppdatera i dagboksform här i bloggen också, så fort jag kan. De inläggen kommer alltså att hamna under det här inlägget. I vanlig ordning är det mina upplevelser och intryck jag skriver om, så det finns säkert några som tycker olika. Lämna gärna en liten kommentar oavsett medhåll eller mothåll.

Om Helen

Kvinna, född 1970. Har både sambo, barn och katt. Tycker om att fota och att kuska runt i husbilen. Drömmer om att vinna alla de där miljonerna så att jag kan sluta jobba och bara resa runt på heltid. Tycker om djur, natur och lugn och ro, och är nästintill folkskygg ibland. Jag tycker också om att fiska, lyssna på musik (mest punk, rock, irländsk och annat röj) och att läsa.
Detta inlägg publicerades i Camping och märktes , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s