Bordatlas

Bordatlas

Bordatlas

Nu har Bordatlasen som jag beställde kommit. Jag beställde den från CDON.com, eftersom de var mycket billigare än de andra ställena jag hittade (se tidigare inlägg om priser).

Atlasen var verkligen lätt att förstå, trots att den är skriven på tyska. Det finns mycket bilder och symboler, så man klarar sig utan att kunna språket.

Om man vill hitta ställplatser i Sverige är den inte att rekommendera, det finns bättre kataloger att använda sig av då. Det fanns inte så många svenska ställplatser i den europeiska delen, men de kan ju å andra sidan inte ta med alla ställplatser i hela Europa i en katalog heller, då skulle man behöva ha en extra kärra att frakta den i.

På det stora hela verkar den vara bra.

Om Helen

Kvinna, född 1970. Har både sambo, barn och katt. Tycker om att fota och att kuska runt i husbilen. Drömmer om att vinna alla de där miljonerna så att jag kan sluta jobba och bara resa runt på heltid. Tycker om djur, natur och lugn och ro, och är nästintill folkskygg ibland. Jag tycker också om att fiska, lyssna på musik (mest punk, rock, irländsk och annat röj) och att läsa.
Detta inlägg publicerades i Ställplatser och märktes , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s