Strömsunds Camping

Campingen i Strömsund känns lite som en i mängden. Den är helt ok att stå på, men den har inte den där extra wow-känslan.

Personalen har varit strikt professionell vid in- och utcheckning de gånger vi har stannat där. Servicehusen sköts om bra, men eftersom det är ganska mycket folk blir det fort skitigt om vädret är dåligt.

Sist vi var där blev jag faktiskt lite smått irriterad på personalen i receptionen. Vi hade problem med våra norska grannar, som hade en hund som sprang lös. Eftersom vi har katt med oss ville vi inte ha in deras hund i bilen, men det tog de ingen hänsyn till. När vi hade sagt till dem flera gånger, utan resultat, hunden var fortfarande vid oss och sprang in och försökte stjäla både katt och mat, så bad vi dem som jobbade i receptionen att be norskarna koppla sin hund. Utan resultat, ”vi får prata med dem senare”, blev svaret.

Det finns inga direkta nackdelar med campingen, förutom att man hör den tunga trafiken av tradare som far förbi på 45:an på nätterna. Även dagtid är det mycket trafik, och eftersom vägen delar campingen i två delar kan det bli ganska störande.

Fördelar? Det finns två större avdelningar, en på vardera sida om väg 45. Beroende på om man vill ha mycket folk omkring sig eller inte väljer man sida. Det är gångavstånd till centrum och de affärer som finns där, och det kan ju vara praktiskt.

I anslutning till campingen finns ett poolområde som var gratis för campinggäster när vi var där senast 2010. Där fanns också en grill med den mest långsamma personal jag har träffat på i en grill. Över 30 minuter för en vanlig korv med mos. Den fick vi i stället för korven med strips som vi hade beställt, eftersom stripsen var slut. Mitt tips är: gå gärna in och bada, poolerna och omklädningsrummen är fina, men ta med egen mat.

2008-07-23

2008-07-23

2008-07-24

Om Helen

Kvinna, född 1970. Har både sambo, barn och katt. Tycker om att fota och att kuska runt i husbilen. Drömmer om att vinna alla de där miljonerna så att jag kan sluta jobba och bara resa runt på heltid. Tycker om djur, natur och lugn och ro, och är nästintill folkskygg ibland. Jag tycker också om att fiska, lyssna på musik (mest punk, rock, irländsk och annat röj) och att läsa.
Detta inlägg publicerades i Camping och märktes , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s