Rullsands Camping

Rullsands camping är alldeles för stor och trång för att den ska kunna falla mig i smaken, men det är inget fel på den.

En fördel är att den är uppdelad i flera sektioner, så man har sitt eget lilla område att vara på. En stor nackdel var att många av de större och finare platserna var upptagna av säsongsboende, som var väldigt måna om att inte få några campande grannar. De ville ha sina områden i fred. Det enda som fattades var en skylt med texten ”Camping förbjuden”, det kanske inte var tillåtet att sätta upp sådana skyltar på campingen.

Personalen var ok, servicehusen var många och fräscha.

Det fanns en väldigt fin badstrand med restaurang och kiosk.

Rullsands camping ligger mellan Skutskär och Älvkarleby.

2009-08-02

2009-08-02

Om Helen

Kvinna, född 1970. Har både sambo, barn och katt. Tycker om att fota och att kuska runt i husbilen. Drömmer om att vinna alla de där miljonerna så att jag kan sluta jobba och bara resa runt på heltid. Tycker om djur, natur och lugn och ro, och är nästintill folkskygg ibland. Jag tycker också om att fiska, lyssna på musik (mest punk, rock, irländsk och annat röj) och att läsa.
Detta inlägg publicerades i Camping och märktes , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s