Krampen 2012-06-21

Midsommar i Krampen igen, precis som vanligt. Det lilla sällskapet vi hade var trevligt, maten var god precis som den ska vara, och allt var lugnt och skönt. Det enda som störde friden var knotten, de har visst vaknat ordentligt nu. Fy 17 vad de bets.

2012-06-21

För ovanlighetens skull hade vi faktiskt sol under midsommarhelgen. Det brukar ju vara regnkläder som gäller, men så här fint var det på torsdagen.

2012-06-21

Olivia var också med, så klart. Här njuter hon av solen. På kvällarna fick hon vara inne pga knotten. Den här gången lyckades hon bara trassla in sig i selen två gånger, sensation! Det är en riktig utbrytardrottning till katt vi har.

2012-06-22

På fredagen tvättade och vaxade Lelle och Miranda taket på husbilen. Det är tur att Miranda är så lätt så det går att skicka upp henne på taket utan att det blir bulor.

2012-06-22

Eira och jag passade på att bada. De här badskorna köpte jag förra året på Lidl, och de var faktiskt bra. Sulorna är tillräckligt tjocka för att skydda fötterna från vassa stenar och fiskekrokar. Det tar väldigt lång tid innan de torkar tyvärr.

2012-06-23

På lördagen fiskade vi hela dagen. Vi såg nästan inga vak. Den enda som fick fisk var Eira, en regnbåge på 0,4 kg. Miranda fick posera med den.

2012-06-23

Eftersom vädret var lite sämre på lördagen passade det bra med Eiras ärtsoppa nere vid sjön. Till och med Miranda, som säger att hon inte gillar ärtsoppa, åt. Inte bara en tallrik, utan 4, fick hon i sig.

2012-06-23

På eftermiddagen kom solen fram på lördagen också, men det är fortfarande ingen direkt sommarvärme.

2012-06-23

På en sten ute i sjön har fiskmåsarna sitt bo. Nu börjar ungarna bli ganska stora. I det här boet fanns det två ungar.

2012-06-23

Här tränar ungarna på att flyga. De klarade inte av att lyfta ännu, det blev bara lite vingflax och några lustiga hopp.

2012-06-23

Näckrosorna blommar för fullt. Det är väldigt vackert, men det blir svårare att fiska.

Om Helen

Kvinna, född 1970. Har både sambo, barn och katt. Tycker om att fota och att kuska runt i husbilen. Drömmer om att vinna alla de där miljonerna så att jag kan sluta jobba och bara resa runt på heltid. Tycker om djur, natur och lugn och ro, och är nästintill folkskygg ibland. Jag tycker också om att fiska, lyssna på musik (mest punk, rock, irländsk och annat röj) och att läsa.
Detta inlägg publicerades i Krampen och märktes , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s