Nynäshamn

Nynäshamn, i väntan på färjan till Gotland. Roligare ställen har jag varit på. Själva stan är det inget fel på, den är som de flesta andra mindre städer. Det finns en gågata med affärer, snabbmatställen och lite annat smått och gott.

Om man ska färja till Gotland med husbil eller husvagn vill man gärna komma i god tid. Det är då problemet med Nynäshamn dyker upp. Det finns extremt dåligt med parkeringsplatser för större fordon. Vid själva terminalen går det inte att stå, förrän det är dags att börja köa till sin färja. Centrum är helt uteslutet att parkera i med husbil.

Återstår parkeringarna bredvid terminalen, där det är väldigt mycket bilar och extremt trångt. Alternativet är att parkera helt fel och stanna i bilen och vara beredd att flytta på sig om parkeringsvakten kommer.

2011-08-02

Här är vi, väldigt felparkerade i Nynäshamn. Det här var det bästa alternativet vi hittade.

Om Helen

Kvinna, född 1970. Har både sambo, barn och katt. Tycker om att fota och att kuska runt i husbilen. Drömmer om att vinna alla de där miljonerna så att jag kan sluta jobba och bara resa runt på heltid. Tycker om djur, natur och lugn och ro, och är nästintill folkskygg ibland. Jag tycker också om att fiska, lyssna på musik (mest punk, rock, irländsk och annat röj) och att läsa.
Detta inlägg publicerades i Camping, Ställplatser och märktes , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s