Mickelmads Camping, Öland

Mickelmads är en lite annorlunda camping i närheten av Böda, på Öland. Skillnaden mot de större campingarna är att på Mickelmads finns ingenting. Det finns ingen kiosk, ingen restaurang, och ingen havsutsikt.

Fördelar? Det finns många. För det första så finns Ebert och hans fru, som bor i ett hus mitt på campingen. De har drivit campingen i många år. Nu har barnen tagit över, men Ebert finns fortfarande med i bilden som en pratglad trivselfaktor.

Det är lugnt och skönt på campingen, det här är ingen party-camping med after beach och en massa andra aktiviteter.

Det går att gå till vattnet, det är ca 2 km på en asfalterad väg. Stranden är en förlängning av den som finns i Böda sand.

Servicehuset har sett bättre dagar, det är gammalt och slitet, och inrymt i en gammal lada. Städningen däremot är på topp, det städas flera gånger / dygn.

Om någon behöver hjälp med något, så kommer Ebert till undsättning, oavsett vad det rör sig om. Han lånar ut verktyg, stormlinor, grillar och diverse annat som han har i sina gömmor.

Pris? När de stora campingarna vid Böda sand tog 350 kr / dygn, kostade det 130 kr med el på Mickelmads.

Mickelmads är en mycket trevlig camping som vi har varit på flera gånger. För att hitta dit åker man på väg 136, förbi Böda, sedan svänger man av mot Grankullavik.

2008-08-03

2008-08-03

Om Helen

Kvinna, född 1970. Har både sambo, barn och katt. Tycker om att fota och att kuska runt i husbilen. Drömmer om att vinna alla de där miljonerna så att jag kan sluta jobba och bara resa runt på heltid. Tycker om djur, natur och lugn och ro, och är nästintill folkskygg ibland. Jag tycker också om att fiska, lyssna på musik (mest punk, rock, irländsk och annat röj) och att läsa.
Detta inlägg publicerades i Camping och märktes , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Mickelmads Camping, Öland

  1. Pingback: Semester dag 24, Byxelkrok, Nabbelund och Mickelsmads Camping | Helens resor

  2. Pingback: Semester dag 24, Byxelkrok, Nabbelund och Mickelsmads Camping | Helens Betraktelser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s