Mora Parkens camping

Mora parken är en stor camping. Som tur är så är den uppdelad i flera sektioner, men det känns ändå som att det är folk överallt. Det fanns fina platser med lite träd och grönska, men där var det fullt. Vi hamnade på en stor gräsplan. Som tur var kom det inte så många fler dit, så vi slapp trängas.

På campingen finns det mesta. Det fanns kiosk, restaurang med rättigheter, och trubadurer som underhöll. När vi var där var det en liten kille med och spelade, han var bättre än de två vuxna trubadurerna.

Det går att bada i Siljan precis vid campingen, men vattnet är ganska kallt, eftersom Österdalälven rinner ut precis där.

Från campingen är det inte långt att gå till centrala Mora.

Servicehusen var ok.

Om man är ute efter en lite mindre camping i närheten är Våmåbadets camping i norra delen av Orsasjön värd att kolla upp.

2010-07-10

2010-07-10

Om Helen

Kvinna, född 1970. Har både sambo, barn och katt. Tycker om att fota och att kuska runt i husbilen. Drömmer om att vinna alla de där miljonerna så att jag kan sluta jobba och bara resa runt på heltid. Tycker om djur, natur och lugn och ro, och är nästintill folkskygg ibland. Jag tycker också om att fiska, lyssna på musik (mest punk, rock, irländsk och annat röj) och att läsa.
Detta inlägg publicerades i Camping och märktes , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Mora Parkens camping

  1. Pingback: Våmåbadets camping | Helens resor

  2. Pingback: Våmåbadets camping | Helens Betraktelser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s