Gothems strandbad Camping, Gotland

VARNING, med stora bokstäver.

Gothems Strandbad camping är en av de värsta campingar jag har varit på.

Det här är en så kallad ”en gång och aldrig mer camping”.

Campingen ligger nära havet strax söder om Slite, längs med väg 146. Det är en liten camping med bara 10 elplatser, precis före den stora campingen, Åminne fritidsanläggning.

Personalen i receptionen var inte särskilt trevlig, de verkade mest tycka att det var jobbigt att någon kom och ville checka in. När vi dessutom ville ha el blev de osäkra och var tvungna att diskutera med varandra ett tag om vilken av de 10 elplatserna som var ledig. Det visade sig vara ungefär hälften. Efter mycket om och men fick vi i alla fall en plats.

2011-08-06

Eftersom det inte gick att köra ända fram till platserna som var lediga, pga den mjuka sanden, så fick vi parkera bredvid vår plats. Att vi täckte för och blockerade brandposten spelade mindre roll.

2011-08-06

Både toaletter och duschar var relativt nya, men städningen var inte så bra. Så här såg det ut när vi kom strax efter lunch, och det såg likadant ut när vi åkte ganska sent dagen därpå, minst 24 timmar senare. Lägg märke till den blodiga bindan i papperskorgen. Det kan man i och för sig inte klandra campingvärden för, men de skulle ju åtminstone kunna städa minst en gång / dygn.

2011-08-06

Receptionen. På dörren fanns ett anslag om att det skulle gå att beställa A la carte från klockan 18.00 i restaurangen. Åh, vad bra, tänkte vi. Vi struntar i att laga mat idag. Problemet var att strax före kl 17.00 stängdes och låstes både reception och restaurang, personalen åkte iväg och kom inte tillbaka förrän sent dagen därpå. Enligt lappen med öppettider skulle de ha öppet till 21.00.

Strax efter kl 17.00 började det dyka upp flera campinggäster som ville checka in, både svenskar, tyskar och holländare, som vi fick agera tolk åt, eftersom vi campade närmast receptionen. Efter mycket om och men hittade vi en liten lapp med två telefonnummer vid receptionen, och provade att ringa. Det ena numret hade ingen abonnent, det andra gick inte att nå för tillfället. Så fortsatte det hela kvällen. Vi kunde också upplysa de nyanlända om att det fanns fyra lediga elstolpar kvar, men att nycklarna till dem var i receptionen. Det fanns även en halvstor yta till dem som inte ville ha el. Några åkte därifrån igen, några passade på att campa gratis (de försvann tidigt på morgonen efter innan receptionisterna hade kommit).

2011-08-06

Om Helen

Kvinna, född 1970. Har både sambo, barn och katt. Tycker om att fota och att kuska runt i husbilen. Drömmer om att vinna alla de där miljonerna så att jag kan sluta jobba och bara resa runt på heltid. Tycker om djur, natur och lugn och ro, och är nästintill folkskygg ibland. Jag tycker också om att fiska, lyssna på musik (mest punk, rock, irländsk och annat röj) och att läsa.
Detta inlägg publicerades i Camping och märktes , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s