Solhaga Camping, Fårö

Solhaga camping på Fårö utanför Gotland är en sådan camping som inte finns med i de större campingkatalogerna. Campingen ligger inte långt från vägverkets färja, man följer bara huvudvägen på Fårö några kilometer.

Det finns inget bad i närheten, utsikten består av åkrar, fält och träd. Campingen är liten och lugn. Det här gör att den är mycket billigare än de större, lyxigare campingarna på Fårö och Gotland. 2010 betalade vi 140 kr för en natt utan el, mindre än halva priset om man jämförde med de större anläggningarna uppe vid Sudersand.

Damen i receptionen (hon var verkligen en dam) var mycket trevlig. När hon tog fram sitt block och började skriva kvittot för hand var det som att resa tillbaka i tiden. Humöret och informationen var på topp i alla fall, även om inte kassaapparaten var i toppskick.

Servicehuset var rent och fräscht, och det fanns allt som behövdes.

2010-07-26

Om Helen

Kvinna, född 1970. Har både sambo, barn och katt. Tycker om att fota och att kuska runt i husbilen. Drömmer om att vinna alla de där miljonerna så att jag kan sluta jobba och bara resa runt på heltid. Tycker om djur, natur och lugn och ro, och är nästintill folkskygg ibland. Jag tycker också om att fiska, lyssna på musik (mest punk, rock, irländsk och annat röj) och att läsa.
Detta inlägg publicerades i Camping och märktes , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s