Kapellskärs camping

Campingen duger som övernattningsplats om man vill åka på en dagstur till Åland och Mariehamn, mer än så är det inte.

Campingen var full när vi kom vid 19.00-tiden på kvällen, men vi blev erbjudna en plats på tältavdelningen, efter mycket om och men. Det var helt ok för vår del, jag tyckte att det var finare att stå där än på husbil / husvagnsdelen. Jag tycker ju om gräs, träd och grönområden.

Både personal och servicehus får minuspoäng. Personalen i receptionen var nonchalant och var mer intresserad av att prata med varandra än med dem som kom in. När vi skulle checka ut var våra uppgifter helt borta, eftersom vi hade stått på tältavdelningen med husbil, och det ställde till väldiga problem för dem. Dessutom ville de ha betalt för el som vi inte hade använt, trots att det inte fanns några eluttag där vi stog.

Servicehusen var slitna och slarvigt städade. I duscharna var det grova plastmattor som tydligen bara skurades av på ovansidan. Genom hålen såg man alger och gammalt mögligt gräs. Ofräscht!

Om man vill åka på en shoppingresa till Mariehamn är det gångavstånd (ca 1 km) till färjeterminalen. Man åker tur och retur på en dag utan att gå av båten, och man kan givetvis handla i tax free.

2011-08-01

Om Helen

Kvinna, född 1970. Har både sambo, barn och katt. Tycker om att fota och att kuska runt i husbilen. Drömmer om att vinna alla de där miljonerna så att jag kan sluta jobba och bara resa runt på heltid. Tycker om djur, natur och lugn och ro, och är nästintill folkskygg ibland. Jag tycker också om att fiska, lyssna på musik (mest punk, rock, irländsk och annat röj) och att läsa.
Detta inlägg publicerades i Camping och märktes , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s