Krampen 2012-06-08

I helgen var vi i Krampen igen. Det var skönt och avkopplande i vanlig ordning. Fisket var väl sådär, Eira och jag fick varsin regnbåge på 0,85 och 0,80 kg, men Lelle och Henry blev utan. Girl-power, som vi kallar det för.

2012-06-08

Solnedgång över sjön på fredagskvällen. Tyst och lugnt, förutom ljudet från fåglarna som säger godnatt och någons elverk, som ekar ut över sjön.

2012-06-09

Vädret var ok. Uppehåll med några få regnstänk. Det skulle ju vara skönt med lite värme nu, men å andra sidan får man mer effektfulla foton när det är lite molnigt, så jag är nöjd ändå.

2012-06-09

Jag med min regnbåge på 0,8 kg. Den var väldigt ljus i färgen, nästan vit, och hade dessutom tappat en hel del fjäll, men smaken var det inget fel på. Den smakade precis som en färsk fisk ska göra, när den är tillagad över elden.

2012-06-09

Andmamman kom förbi och visade upp sina små. De har minskat i antal, från början hade hon 11 stycken, nu var det bara 6 kvar, tyvärr. Det är väl naturens gång.

2012-06-09

Mamman håller ett vakande öga både på de små och på mig.

2012-06-09

Grodynglen börjar bli stora nu.

2012-06-09

Hela skogen var full av blommande pors. Vackert!

Om Helen

Kvinna, född 1970. Har både sambo, barn och katt. Tycker om att fota och att kuska runt i husbilen. Drömmer om att vinna alla de där miljonerna så att jag kan sluta jobba och bara resa runt på heltid. Tycker om djur, natur och lugn och ro, och är nästintill folkskygg ibland. Jag tycker också om att fiska, lyssna på musik (mest punk, rock, irländsk och annat röj) och att läsa.
Detta inlägg publicerades i Krampen och märktes , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s