Åminne fritidsanläggning, Gotland

Det här är inte min typ av camping, men för många andra är den säkert helt underbar. Särskilt för Stockholmare, verkade det som av dialekterna att döma. Det här är en sådan camping som man inte behöver lämna, det finns allt: Havsbad, pool, affär, minigolf, restaurang med rättigheter, underhållning osv osv.

Campingen är stor, och alla står bredvid varandra på en gräsplan, som packade sillar. När vi var där hade vi tur och hittade det enda lediga hörnet. Det var i och för sig bara en reservplats som ingen annan ville ha, men vi fick ta den eftersom det var så fullt. Tycker man om att stå i en välordnad rad med grannar tätt inpå varenda knut så passar den här campingen bra.

Receptionspersonalen var artig och professionell. Kök, toaletter och duschar var moderna och städades ofta, men golven blev skitiga ganska fort, precis som det blir när lyckliga ungar leker med vattenpistoler i sandlådan utanför duschen. Ungarna hade kul i alla fall.

Bada kunde man göra antingen i Östersjön, stranden var fin och rensad från tång, eller i en skapligt stor barnpool, som låg i anslutning till restaurangen. Ungarna badade medan föräldrarna utnyttjade after beach, så att säga. Öl, vin, cider, dåliga trubadurer åt de vuxna, ungarna roade sig i poolen.

Om servicen på campingen var bra, så var servicen på restaurangen under all kritik. En hel del mat var slut, då serverades det något annat i stället utan att personen som beställde hade blivit tillfrågad (det råkade killen vid bordet bredvid vårt ut för), en hel del beställningar glömdes helt enkelt bort (det gällde att spara kvittot tills maten var framme), vi som stog i kön fick hjälpas åt att översätta menyn och beställa åt de utländska gästerna, för det fanns visst ingen i köket som kunde varken engelska eller tyska. Märkligt!

2010-07-29

2010-07-30

2010-07-30

Om Helen

Kvinna, född 1970. Har både sambo, barn och katt. Tycker om att fota och att kuska runt i husbilen. Drömmer om att vinna alla de där miljonerna så att jag kan sluta jobba och bara resa runt på heltid. Tycker om djur, natur och lugn och ro, och är nästintill folkskygg ibland. Jag tycker också om att fiska, lyssna på musik (mest punk, rock, irländsk och annat röj) och att läsa.
Detta inlägg publicerades i Camping och märktes , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Åminne fritidsanläggning, Gotland

  1. Pingback: Gothems strandbad Camping, Gotland | Helens resor

  2. Pingback: Gothems strandbad Camping, Gotland | Helens Betraktelser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s