Krampen 2012-05-26

Var i Krampen över helgen igen. Fredagskvällen bjöd på ett ordentligt åsk- och regnoväder. Vi hoppade högt när åskan slog ner i järnvägen en liten bit bort från där vi campade.

På lördagen var det strålande sol. Eftersom det nappade dåligt för både mig och Lelle passade jag på att ta årets premiärdopp i sjön. Vattnet var mycket kallare än det såg ut att vara, men det var skönt med ett svalkande bad ändå.

Nästa gång ska jag komma ihåg att smörja in mig ordentligt med solskyddsfaktor. Jag ska också komma ihåg att kolla ordentligt innan jag hoppar i sjön att det går att komma upp igen, så jag slipper bli uppdragen som en strandad val. Tur att Lelle är stark i armarna…

Krampen

Årets premiärdopp

Om Helen

Kvinna, född 1970. Har både sambo, barn och katt. Tycker om att fota och att kuska runt i husbilen. Drömmer om att vinna alla de där miljonerna så att jag kan sluta jobba och bara resa runt på heltid. Tycker om djur, natur och lugn och ro, och är nästintill folkskygg ibland. Jag tycker också om att fiska, lyssna på musik (mest punk, rock, irländsk och annat röj) och att läsa.
Detta inlägg publicerades i Krampen och märktes , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s