Bröllop

Den 19/5 blev bror min en gift man. Då vigdes han med den härliga kvinnan Sandra.

Bröllopet var fint, solen sken från en klarblå himmel vid Gålö Havsbad i Stockholms skärgård, folk var nöjda och glada, brorsan och Sandra såg lyckliga ut, och det hoppas jag att de fortsätter vara.

Den som gnällde mest under kvällen var nog jag. Jag tycker helt enkelt inte om klänning, det bara är så…

Nu är det dags att fortsätta med operation övertalning här hemma, eftersom Lelle totalvägrar att gifta sig. Har vi levt ihop i 12 år utan att vara gifta så funkar det väl i 12 år till, tycker han. Ja ja, jag fortsätter att tjata ett tag till. Jag har en del av texten på inbjudningskorten klar i huvudet redan: ”Klädsel? Jo, det vore väl bra om alla hade det”.

Fredrik och Sandra

Fredrik och Sandra

Lelle och jag

Jag

Om Helen

Kvinna, född 1970. Har både sambo, barn och katt. Tycker om att fota och att kuska runt i husbilen. Drömmer om att vinna alla de där miljonerna så att jag kan sluta jobba och bara resa runt på heltid. Tycker om djur, natur och lugn och ro, och är nästintill folkskygg ibland. Jag tycker också om att fiska, lyssna på musik (mest punk, rock, irländsk och annat röj) och att läsa.
Detta inlägg publicerades i Betraktelser och märktes . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Bröllop

  1. Pingback: Gålö Havsbad | Helens resor

  2. Pingback: Gålö Havsbad | Helens Betraktelser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s