30-årskalas på Birdnest

Det finns inga ord som räcker till för att beskriva känslan på Birdnests 30-årskalas den 12/5. Det var helt enkelt underbart.

Musiken, banden, alla människor som jag träffade, alla gamla minnen som diskuterades (kommer du ihåg då när vi…). Det var som att fara tillbaka 20 år i tiden, men utan det dåliga. Allt var bara bra. Många skratt och många kramar blev det.

Upplägget och tanken bakom kalaset bidrog också till att höja stämningen. Alla de gamla och nya banden som låg eller ligger på skivbolaget spelade 30 minuter var, med en kort paus mellan varje. Härligt!

En nostalgitripp utan dess like, både vad gäller musik och folk.

Om jag kände mig som 20 år på lördagen, och som 60 år på söndagen, betyder det då att jag har hamnat i medelåldern?

Finkel Rokkers

The Past

Johan Johansson

Charta 77

Crash Nomada

Om Helen

Kvinna, född 1970. Har både sambo, barn och katt. Tycker om att fota och att kuska runt i husbilen. Drömmer om att vinna alla de där miljonerna så att jag kan sluta jobba och bara resa runt på heltid. Tycker om djur, natur och lugn och ro, och är nästintill folkskygg ibland. Jag tycker också om att fiska, lyssna på musik (mest punk, rock, irländsk och annat röj) och att läsa.
Detta inlägg publicerades i Betraktelser och märktes , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s