Gålö Havsbad

Gålö havsbad är en fin camping i Stockholms skärgård, på väg ut mot Dalarö. För att ligga i Stockholmsområdet är den förhållandevis liten. Platserna är stora, och det fanns dricksvatten på många av platserna. Mycket bra.

Vi bodde där 19/5 2012 när brorsan gifte sig i logen som ligger i anslutning till campingen. Logen tillhör campingen och går att hyra till olika evenemang. De som campar närmast logen kan nog bli störda av ljud därifrån, beroende på vad det är för tillställning där.

Servicen var inte den bästa, receptionen var låst när vi kom, trots att den skulle vara öppen. Efter ett tag kom det en kille gående i sakta mak och låste upp, men han var lite osäker på hur han skulle sköta incheckningen. I och för sig räknas det väl som lågsäsong i slutet av maj, men är det storhelg, strålande sol och man är i Stockholms skärgård så borde de ha kunnat räkna ut att det skulle komma en hel del folk. Informationen om servicehus, utcheckning med mera var inte heller så bra.

Servicehusen var fräscha och rena, men det fanns inte så många toaletter och duschar i förhållande till antalet platser.

Jag hann tyvärr inte titta på badet, brorsans bröllop var viktigare, men det ska ligga ett fint bad alldeles i närheten av campingen.

Gålö havsbad

Gålö havsbad

Gålö havsbad

Om Helen

Kvinna, född 1970. Har både sambo, barn och katt. Tycker om att fota och att kuska runt i husbilen. Drömmer om att vinna alla de där miljonerna så att jag kan sluta jobba och bara resa runt på heltid. Tycker om djur, natur och lugn och ro, och är nästintill folkskygg ibland. Jag tycker också om att fiska, lyssna på musik (mest punk, rock, irländsk och annat röj) och att läsa.
Detta inlägg publicerades i Camping och märktes , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Gålö Havsbad

  1. Pingback: Bröllop | Helens Betraktelser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s