Fläsians camping

Fläsians camping ligger ca 4 km söder om Sundsvall.

Campingen är uppbyggd av flera terrasser, vilket innebär att alla campare kan njuta av havsutsikten. Mycket bra. Alla platser var prydligt uppmärkta, både stora och små. De större platserna var i vanlig ordning upptagna av säsongsboende. Ett plus var att säsongarna var utspridda på flera terrasser, så även de riktiga camparna kunde få stå nära vattnet.

Personalen var trevlig men strikt, ordning och reda skulle det vara. In- och utcheckning skedde enligt löpande bandprincipen. Priset var helt ok, 2011 kostade det 200 kr med el på högsäsong.

Även i servicehuset var det ordning och reda, rent och fräscht.

Det fanns ett fint bad precis vid campingen.

Fläsians Camping

Fläsians Camping

Vissa av platserna var ganska små, mellan oss och husvagnen skulle det få plats en till. På vänster sida om våran bil fanns det en säsongsplats som var lika stor som våra tre platser ihop, med staket, blomplanteringar och annat som skulle passa bättre vid en sommarstuga.

Fläsians Camping

Badplatsen vid campingen.

Om Helen

Kvinna, född 1970. Har både sambo, barn och katt. Tycker om att fota och att kuska runt i husbilen. Drömmer om att vinna alla de där miljonerna så att jag kan sluta jobba och bara resa runt på heltid. Tycker om djur, natur och lugn och ro, och är nästintill folkskygg ibland. Jag tycker också om att fiska, lyssna på musik (mest punk, rock, irländsk och annat röj) och att läsa.
Detta inlägg publicerades i Camping och märktes , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s