Chili

Nu börjar den ta sig, min chiliodling. Tro det eller ej, för gröna fingrar har jag aldrig haft. En anledning att de växer så bra kan vara att Lelle har fått i uppdrag att sköta bevattningen, eftersom jag själv brukar bli påmind om sådant när blommorna hänger i gula, dammiga högar.

4 sorter har jag odlat: Chiluacle Negro, Jamaican Bell, Hot Lemon och Cayenne Long Slim. Det ska bli intressant att se vad det blir av de små liven. De är i alla fall beresta, som mycket små plantor var de med i husbilen på en resa som gick till Hornborgasjön, Strömstad, Smygehuk och Öland. Blomvakt efterlyses till sommarsemestern, de börjar bli lite för stora för att släpa med sig.

Chili

Om Helen

Kvinna, född 1970. Har både sambo, barn och katt. Tycker om att fota och att kuska runt i husbilen. Drömmer om att vinna alla de där miljonerna så att jag kan sluta jobba och bara resa runt på heltid. Tycker om djur, natur och lugn och ro, och är nästintill folkskygg ibland. Jag tycker också om att fiska, lyssna på musik (mest punk, rock, irländsk och annat röj) och att läsa.
Detta inlägg publicerades i Betraktelser och märktes , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s