1:a maj

Lyckliga arbetare arbetar bättre

Lyckliga arbetare arbetar bättre. Så enkelt är det. Man behöver egentligen inte säga så mycket mer, förutom att det börjar bli dags att få igång en riktig arbetarrörelse med ett fackförbund som har makt att se till att arbetarna får de förutsättningar som krävs för att de ska kunna vara lyckliga i sitt arbete, oavsett om de redan har ett eller om de letar efter jobb.

Om Helen

Kvinna, född 1970. Har både sambo, barn och katt. Tycker om att fota och att kuska runt i husbilen. Drömmer om att vinna alla de där miljonerna så att jag kan sluta jobba och bara resa runt på heltid. Tycker om djur, natur och lugn och ro, och är nästintill folkskygg ibland. Jag tycker också om att fiska, lyssna på musik (mest punk, rock, irländsk och annat röj) och att läsa.
Detta inlägg publicerades i Betraktelser och märktes , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s