Valborg

Idag var det Valborgsfirande på Krillan. Det är inte riktigt min grej att gå på sådana tillställningar, men Miranda ville dit, så vad gör man…

Det var inte så mycket folk som det brukade vara för några år sedan, men elden var fin och scouterna sålde god kokt korv med bröd, så då var allt i sin ordning.

Något som förvånade mig var att de flesta var nyktra. Även jag. När jag var i tonåren var Valborg den stora fyllehelgen, när man gjorde sitt bästa för att gömma sina folköl och sin hemmagjorda spritblandning för polisen. Det firandet måste ha varit i någon annan del av stan, för vid brasan var det förhållandevis lugnt.

Det blev en riktigt trevlig kväll trots mitt anti mot folksamlingar. Till och med vädret var bra, så jag är nöjd med kvällen.

Elden, 2012-04-30

Fyrverkeri, 2012-04-30

Om Helen

Kvinna, född 1970. Har både sambo, barn och katt. Tycker om att fota och att kuska runt i husbilen. Drömmer om att vinna alla de där miljonerna så att jag kan sluta jobba och bara resa runt på heltid. Tycker om djur, natur och lugn och ro, och är nästintill folkskygg ibland. Jag tycker också om att fiska, lyssna på musik (mest punk, rock, irländsk och annat röj) och att läsa.
Detta inlägg publicerades i Betraktelser och märktes , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s