Krampen 2012-04-29

I helgen var vi i Krampen igen, med Eira och Henry som sällskap.

Vädret var bra, Lelle var nöjd för han fick en fisk. Vi andra fick nöja oss med att titta på, och hoppas på bättre lycka nästa gång. Vi fick njuta av solen i alla fall, och av Eiras finska korvsoppa som hon lagade över elden nere vid sjön.

Mindre roligt var att vi såg en sjuk lom som simmade runt i sjön, det såg ut som att den hade trasslat in sig i fiskelina. Med tanke på hur många meter fiskelina vi har samlat ihop i skogen under åren så är det inte omöjligt att det var så, men det är ju inte så lätt att se tvärs över sjön. Vi fick i alla fall tag på han som sköter fisket där ute, han kom dit, men det gick varken att fånga eller skjuta den stackars lommen, så det hela slutade med att fiskmåsarna tog hand om den. Naturen fick ha sin gång.

Krampen, 2012-04-28

Krampen, 2012-04-28, Regnbåge 0,6 kg

Krampen, 2012-04-28, Sjuk lom med fiskelina?

Krampen, Hängd fågel

Den här fågeln hittade vi vid ett annat tillfälle. Så kan det bli när det ligger fiskelinor över allt.

Om Helen

Kvinna, född 1970. Har både sambo, barn och katt. Tycker om att fota och att kuska runt i husbilen. Drömmer om att vinna alla de där miljonerna så att jag kan sluta jobba och bara resa runt på heltid. Tycker om djur, natur och lugn och ro, och är nästintill folkskygg ibland. Jag tycker också om att fiska, lyssna på musik (mest punk, rock, irländsk och annat röj) och att läsa.
Detta inlägg publicerades i Krampen och märktes , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s