På väg. 2016-02-10.

Dagboksanteckning på vägen:

”Nu är jag ute på mitt livs äventyr.

Jag sitter ensam på en flygplats i Amsterdam, Schipol, på väg mot Lima och Peru. Det trodde jag aldrig att jag skulle våga. Vad 17 har jag gett mig in på?

Det var inte svårt att hitta rätt gate i Amsterdam i alla fall. Det var bra skyltat, och så hittade jag en kvinna som jobbar här som visade hur man gjorde. Det tog ändå tid att gå, för jag var tvungen att passera en passkontroll på vägen. Det tog nästan en timme från landning tills att jag var på gaten, fast då stannade jag och rökte på vägen i och för sig. Tur att jag hade nästan 4 timmar på mig.

Det är så jäkla spännande! Och läskigt. Skönt att Nidia möter mig i Lima i alla fall.

Jag håller utkik efter ficktjuvar hela tiden, och sätter mig bredvid folk som ser trevliga ut.

Jag börjar bli lite trött nu, för jag har varit vaken sedan kl 17.00 igår. Vi åkte till Arlanda 00.30, och det visade sig vara alldeles för tidigt. Jag hann med planet utan problem i alla fall.”

dsc_0601

Om Helen

Kvinna, född 1970. Har både sambo, barn och katt. Tycker om att fota och att kuska runt i husbilen. Drömmer om att vinna alla de där miljonerna så att jag kan sluta jobba och bara resa runt på heltid. Tycker om djur, natur och lugn och ro, och är nästintill folkskygg ibland. Jag tycker också om att fiska, lyssna på musik (mest punk, rock, irländsk och annat röj) och att läsa.
Detta inlägg publicerades i Betraktelser, Peru och märktes , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s