2015-04-05, dag 9. Hemma.

Så var den här resan över. Dag 9 åkte vi hem. Jobb och vardag igen. Jag hade gärna velat åka mera. Nu är det en ända lång väntan som gäller, innan vi kommer ut på vägarna igen.

Nästa mål? Ingen aning. Vi har pratat om Storbritannien, Spanien, Portugal, Italien, Grekland osv. Jag saknar norra Norge och fjällen också. Vi har aldrig varit i Kirkenes, till exempel. Vi får helt enkelt se. Vi kommer att åka någonstans, och den som vill kan läsa om det här sedan.

Om Helen

Kvinna, född 1970. Har både sambo, barn och katt. Tycker om att fota och att kuska runt i husbilen. Drömmer om att vinna alla de där miljonerna så att jag kan sluta jobba och bara resa runt på heltid. Tycker om djur, natur och lugn och ro, och är nästintill folkskygg ibland. Jag tycker också om att fiska, lyssna på musik (mest punk, rock, irländsk och annat röj) och att läsa.
Detta inlägg publicerades i Betraktelser. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s