Ventilprydnad

2013-06-06 005

Lelle fick döskallar att sätta på ventilpluttarna av en kompis. Jag kommer inte ihåg vart hon hade köpt dem, men jäklar vad coola de var. Nu pryder de alla sex hjulen på husbilen. Snyggt! Det visar sig hur länge de sitter kvar, och om de håller för väder, vind och skumpiga vägar. Jag får väl se till att putsa dem med jämna mellanrum, så de håller sig blanka och fina.

Om Helen

Kvinna, född 1970. Har både sambo, barn och katt. Tycker om att fota och att kuska runt i husbilen. Drömmer om att vinna alla de där miljonerna så att jag kan sluta jobba och bara resa runt på heltid. Tycker om djur, natur och lugn och ro, och är nästintill folkskygg ibland. Jag tycker också om att fiska, lyssna på musik (mest punk, rock, irländsk och annat röj) och att läsa.
Detta inlägg publicerades i Betraktelser och märktes , , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Ventilprydnad

  1. Gunilla Bertilsson-Elvefeldt skriver:

    De var supertuffa! Matchar flaggan!
    Kramar Gunilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s