Krampen 2012-09-29

Ytterligare en helg i Krampen. När vi inte vill åka långt är det perfekt.

Den här helgen köpte vi inte fiskekort (vi fiskade självklart inte heller) eftersom de inte har satt i fisk i sjöarna sedan den 7:e september. Den här gången var det visst fiskbilen som hade gått sönder. Suck, säger jag bara. Med tanke på hur mycket folk det är som åker dit så borde de kanske ha kört ut fisk med en annan bil, men men…

Eftersom vi inte skulle fiska passade vi på att campa vid Bredtjärn, som inte ingår i kortfiskeområdet. För några år sedan var det en flugfiskesjö, men eftersom vattnet är för surt är sjön bortplockad från området. Det finns vindskydd kvar i alla fall, och en raserad eldstad, som vi byggde upp. Platsen är stor och plan att stå på, lite nära vägen bara, men helt ok om man inte ska fiska.

2012-09-29

2012-09-29

På grund av vädret tillbringade vi större delen av helgen i vindskyddet vid sjön. Det regnade hela helgen, men kylan har inte riktigt kommit ännu. Vi höll oss varma med hjälp av renfällar och en brasa.

2012-09-29

Eira kokade sin ärtsoppa vid sjön. Det luktade soppa i hela skogen, och gott var det också.

2012-09-29

Bredtjärn växer igen mer och mer, spångarna runt sjön är mer eller mindre nersjunkna, men det går att ta sig ner till vattnet på många ställen.

2012-09-29

2012-09-29

Det finns gott om ström i skogen, men inte till fricampare. Om man vill ha ström går det att hyra en säsongsplats på Krampens camping (de har bara säsongsplatser) där man kan få ladda batterier.

2012-09-29

På kvällen när det hade slutat regna roade jag mig med att ta några kort på månen. Lelle var också med och experimenterade med slutartider.

2012-09-29

2012-09-29

2012-09-29

Om Helen

Kvinna, född 1970. Har både sambo, barn och katt. Tycker om att fota och att kuska runt i husbilen. Drömmer om att vinna alla de där miljonerna så att jag kan sluta jobba och bara resa runt på heltid. Tycker om djur, natur och lugn och ro, och är nästintill folkskygg ibland. Jag tycker också om att fiska, lyssna på musik (mest punk, rock, irländsk och annat röj) och att läsa.
Detta inlägg publicerades i Betraktelser, Fricamping, Krampen och märktes , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s