Krampen 2012-09-22

Nu har hösten kommit till Krampen, men vi ger inte upp för det. Har man köpt en bil måste man ju använda den. Vi trotsade väderleksprognoserna och åkte iväg.

Det var fortfarande mycket folk ute i skogen, trots regnet och trots att de fortfarande inte hade satt i fisk i sjöarna. Vi och kompisarna hade sex spön i vattnet hela lördagen, utan att få napp. Det vakade inte heller. Fiskekortskontrollant? Nej, någon sådan såg vi inte.

Vägen var väldigt dålig nu. Dels har det ju regnat en hel del, dels kör timmerbilarna sönder den när de fraktar bort timret som Sveaskog håller på att avverka i närheten. Man tar  sig fram i alla fall.

2012-09-22

2012-09-22

2012-09-22

2012-09-22

2012-09-22

Den här stugan, som finns vid stora Krampensjön, får man använda om man vill. Den står alltid olåst. Det finns breda bänkar och en eldstad i den. Bakom stugan finns ett dass. Stugan ligger inte långt från sjön, kortet är taget nerifrån vattnet.

2012-09-22

Om Helen

Kvinna, född 1970. Har både sambo, barn och katt. Tycker om att fota och att kuska runt i husbilen. Drömmer om att vinna alla de där miljonerna så att jag kan sluta jobba och bara resa runt på heltid. Tycker om djur, natur och lugn och ro, och är nästintill folkskygg ibland. Jag tycker också om att fiska, lyssna på musik (mest punk, rock, irländsk och annat röj) och att läsa.
Detta inlägg publicerades i Betraktelser, Fricamping, Krampen och märktes , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s