Vansbro

I helgen var vi i Vansbro och hälsade på Lelles föräldrar och syskon.

Vansbrosimningen var i full gång, men den skippade vi. Däremot såg vi en del av triathlon, eftersom de sprang förbi svärföräldrarnas hus. Jösses vilka människor! Att de orkar ta sig runt banan är ett mysterium för mig.

På hemvägen drabbades vi av det omtalade ovädret, med spöregn och blöta vägar, men det gick bra att ta sig hem ändå.

2012-07-08

Om Helen

Kvinna, född 1970. Har både sambo, barn och katt. Tycker om att fota och att kuska runt i husbilen. Drömmer om att vinna alla de där miljonerna så att jag kan sluta jobba och bara resa runt på heltid. Tycker om djur, natur och lugn och ro, och är nästintill folkskygg ibland. Jag tycker också om att fiska, lyssna på musik (mest punk, rock, irländsk och annat röj) och att läsa.
Detta inlägg publicerades i Betraktelser och märktes . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s