Nordmalings camping

Nordmalings camping är en typisk dussincamping, som jag kallar dem för. Campingar som helt enkelt inte ger några bestående intryck, varken positiva eller negativa.

Fräscha servicehus, ok personal, en stor gräsplan att stå på, en lagom liten pool som var till för campinggästerna.

I anslutning till campingen fanns en badplats, men den såg inte så trevlig ut. En liten bit ut i vattnet låg en hel flock Canadagäss, och de hade lämnat en hel del skit efter sig på stranden, som man fick kryssa fram emellan.

Vi var där en fredagkväll, så vi gick och såg på bandet Halftruckers som spelade i restaurangen bredvid campingen. De var faktiskt riktigt bra. Trubadurer och band på campingar brukar ju kunna vara allt annat än spelskickliga och mångsidiga, så det var en positiv överraskning. Både unga och gamla fick sin del av musiken. Ölen var också ok…

Åka tillbaka? Inte för att campingen är fin i så fall, gräsmattor finns det på flera ställen i landet. Det skulle vara om vi har vägarna förbi och behöver sova, orkar vi så letar vi antagligen efter någon annan plats. Inte för att campingen var dålig, för det var den inte, den var bara tråkig och intetsägande.

2011-07-29

2011-07-30

Badplatsen

Om Helen

Kvinna, född 1970. Har både sambo, barn och katt. Tycker om att fota och att kuska runt i husbilen. Drömmer om att vinna alla de där miljonerna så att jag kan sluta jobba och bara resa runt på heltid. Tycker om djur, natur och lugn och ro, och är nästintill folkskygg ibland. Jag tycker också om att fiska, lyssna på musik (mest punk, rock, irländsk och annat röj) och att läsa.
Detta inlägg publicerades i Camping och märktes , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s