Mörkret

Mörkret. Det finns faktiskt en plats i Fulufjällets nationalpark som heter så. Längs väg 70, mellan Älvdalen och Idre, ligger Särna. Strax utanför Särna finns en skylt mot Njupeskärs vattenfall (som för övrigt är Sveriges högsta vattenfall). Följer man vägen dit kommer man till en skylt som det står Mörkret på. Nyfikna som vi är var vi tvungna att åka dit och titta.

I Mörkret finns en rastplats / ställplats med toaletter och grillplats. Vi var där 2009, så det var några år sedan, då kostade det 80 kr / dygn + 20 kr om man ville ha el. Man betalade kontant i en brevlåda. Med tanke på vad man får för pengarna är det ganska dyrt. Det finns varken färskvatten eller tömningsmöjligheter för gråvatten eller latrin.

Platsen ligger fint vid en liten fors där det går att fiska.

2009-07-09

2009-07-11

2009-07-11

Om Helen

Kvinna, född 1970. Har både sambo, barn och katt. Tycker om att fota och att kuska runt i husbilen. Drömmer om att vinna alla de där miljonerna så att jag kan sluta jobba och bara resa runt på heltid. Tycker om djur, natur och lugn och ro, och är nästintill folkskygg ibland. Jag tycker också om att fiska, lyssna på musik (mest punk, rock, irländsk och annat röj) och att läsa.
Detta inlägg publicerades i Camping, Ställplatser och märktes , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Mörkret

  1. Pingback: Njupeskär | Helens resor

  2. Pingback: Njupeskär | Helens Betraktelser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s