Slagnäs camping

Slagnäs är en liten, mysig camping 5 mil söder om Arvidsjaur, längs med riksväg 45.

När vi var där, 2011, hade campingen nyss tagits över av ett ungt par från Tyskland. De bodde i närheten av campingen. Språket var det inga problem med, de pratade bra svenska, men det märktes att de var lite ovana att driva en camping. Ovanan vägdes upp av deras trevliga bemötande och serviceanda.

Precis nedanför campingen rinner Skellefte älv, där det gick bra att fiska. Fiskekort kunde man köpa på campingen. Campingägaren var mycket bra på att informera om hur och var man skulle fiska.

Servicehuset var lite slitet, men fullt fungerande och välstädat.

2011-07-27

Vi var själva på nedre delen av campingen ett tag. På etappen ovanför oss var det nästan fullt, kanske pga närheten till servicehuset som skymtar i bakgrunden.

2011-07-27

Till höger i bild ser man Skellefte älv, utsikt från vår bil.

2011-07-27

Lelle provar fiskelyckan i Skellefte älv.

Om Helen

Kvinna, född 1970. Har både sambo, barn och katt. Tycker om att fota och att kuska runt i husbilen. Drömmer om att vinna alla de där miljonerna så att jag kan sluta jobba och bara resa runt på heltid. Tycker om djur, natur och lugn och ro, och är nästintill folkskygg ibland. Jag tycker också om att fiska, lyssna på musik (mest punk, rock, irländsk och annat röj) och att läsa.
Detta inlägg publicerades i Camping och märktes , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s