Chilin blommar

Nu har min chili börjat blomma!

2012-06-14

Den som blommar heter Cayenne Long Slim, tror jag. Jag märkte ju alla krukor när jag planterade fröerna, men efter diverse omplanteringar verkar det som att några märklappar har bytt plats med varandra. Det visar sig väl vad som är vad så småningom. I vilket fall som helst är det spännande.

Fyra olika sorter har jag planterat: Jamaican Bell, Hot Lemon, Chiluacle Negro och Cayenne Long Slim.

                         

 

                         

Om Helen

Kvinna, född 1970. Har både sambo, barn och katt. Tycker om att fota och att kuska runt i husbilen. Drömmer om att vinna alla de där miljonerna så att jag kan sluta jobba och bara resa runt på heltid. Tycker om djur, natur och lugn och ro, och är nästintill folkskygg ibland. Jag tycker också om att fiska, lyssna på musik (mest punk, rock, irländsk och annat röj) och att läsa.
Detta inlägg publicerades i Betraktelser och märktes , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s