Ar och Bläse, Gotland

På nordvästra Gotland går det en grusväg längs med kusten mellan samhällena Ar och Bläse. Längs med den grusvägen har man en underbar utsikt över havet och den karga naturen.

På dagarna kommer det en bil lite då och då, men det är ingen vältrafikerad grusväg.

På flera ställen längs med vägen går det att köra åt sidan en liten bit och övernatta. Nationalpark? Ja. Olagligt att campa? Ja. Eftersom campingpriserna på Gotland inte är direkt billiga, så kan det ändå vara ett vettigt alternativ för dem som har en liten budget. Övernattning är väl inte detsamma som camping, eller?

Även om man inte tänker övernatta är det värt att leta reda på den här vägen, för det är väldigt vackert. En liten varning för att vägen är ganska dålig ju närmare Bläse man kommer, och det kan vara svårt att vända.

Mellan Ar och Bläse, 2010-07-28

Mellan Ar och Bläse, 2010-07-28

Mellan Ar och Bläse, 2010-07-28

Om Helen

Kvinna, född 1970. Har både sambo, barn och katt. Tycker om att fota och att kuska runt i husbilen. Drömmer om att vinna alla de där miljonerna så att jag kan sluta jobba och bara resa runt på heltid. Tycker om djur, natur och lugn och ro, och är nästintill folkskygg ibland. Jag tycker också om att fiska, lyssna på musik (mest punk, rock, irländsk och annat röj) och att läsa.
Detta inlägg publicerades i Ställplatser och märktes , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s