Abisko

I Abisko finns det några rastplatser längs med E10 där det går att övernatta. Det är inte särskilt mycket trafik på E10 där uppe, så man blir inte så störd. Det är väl inte helt lagligt att campa på de här rastplatserna, särskilt inte eftersom det är en nationalpark, men men…

Naturen är underbar.

Abisko, 2011-07-20

Abisko, 2011-07-20

Om Helen

Kvinna, född 1970. Har både sambo, barn och katt. Tycker om att fota och att kuska runt i husbilen. Drömmer om att vinna alla de där miljonerna så att jag kan sluta jobba och bara resa runt på heltid. Tycker om djur, natur och lugn och ro, och är nästintill folkskygg ibland. Jag tycker också om att fiska, lyssna på musik (mest punk, rock, irländsk och annat röj) och att läsa.
Detta inlägg publicerades i Sevärdheter, Ställplatser och märktes , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s