Ställplats, Lövstavikens båtförening, Falkenberg

I småbåtshamnen i Falkenberg har Lövstavikens båtförening en ställplats för husbilar. Husvagnar får inte plats. Det var inte svårt att hitta dit, man följde bara skyltar mot hamnen från E6. Först hamnade vi i och för sig i stora hamnen, och där var det inte så trevligt, men efter en kort stunds letande hittade vi fram.

Det fanns inte så många platser, och det var lite trångt, men helt ok, med utsikt över havet, sjöbodar, båtar och en massa vindsnurror.

På kvällen, efter kl 21.00, kom hamnvärden och tog betalt, jag tror att vi betalade 100 kr på lågsäsong. Det fanns inte mycket information när vi kom dit, men det beror kanske på att vi var där i början av April. På sommaren är det förhoppningsvis bättre. Vi fick koden till toaletterna och duschen av någon som var där och jobbade med sin båt, han berättade också att hamnvärden brukade komma på kvällen.

Förutom bristen på information var det en bra ställplats. Bra dusch och toalett, och tömningsmöjligheter för latrin. Gråvattentömning hittade vi inte.

Ett stort plus var att det fanns en nattvakt, som höll till i klubbstugan hela natten.

Lövstaviken ställplats Falkenberg, 2012-04-03

Lövstaviken ställplats Falkenberg, 2012-04-03

Om Helen

Kvinna, född 1970. Har både sambo, barn och katt. Tycker om att fota och att kuska runt i husbilen. Drömmer om att vinna alla de där miljonerna så att jag kan sluta jobba och bara resa runt på heltid. Tycker om djur, natur och lugn och ro, och är nästintill folkskygg ibland. Jag tycker också om att fiska, lyssna på musik (mest punk, rock, irländsk och annat röj) och att läsa.
Detta inlägg publicerades i Ställplatser och märktes , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s